El parc de la Remunta torna a acollir el festival Per Amor a L’Hart els dies 16, 17 i 18 de setembre. Una trobada imprescindible de l’agenda cultural de la ciutat i de les arts escèniques de carrer a Catalunya, un referent del circ d’avui i de la dansa urbana contemporània.

De la programació destaca la presència d’Els Galindos amb la nova creació M.D.R. (Mort de riure), un retrobament de les arts de carrer amb una companyia consolidada del panorama del circ català. Marcel Escolano i Bet Garell toquen la tecla de l’excel·lència en aquesta peça per a adults on es confon realitat i ficció, risc i tendresa, humor i amor per la professió.

La companyia Du’k’to arriba amb Lume, un espectacle de format mitjà amb diferents disciplines escèniques: porters acrobàtics, malabarisme, números aeris…

L’Always Drinking Marching Band presenta la seva darrera creació Satisfacshow, un espectacle musicoteatral hilarant i virtuós.

Cal destacar també el Cabaret de circ, de dissabte nit, un espectacle únic i irrepetible amb música en viu, a càrrec de la Rolling Vibes Collective i les actuacions de Verónica Capozzoli (pal xinès), Las Sistars (duet acrobàtic), Germán Copinni (malabars), Suzanna (presentadora) i Elías Aguirre (dansa), entre d’altres.

Torna al festival Elías Aguirre amb una nova peça, Flowerhead, on tres personatges barrocs simbolitzen un ecosistema de fluctuant equilibri. Insectes, flors, amfibis, peixos i tot un amalgama de criatures cobren vida a través de la precisió i el detall dels seus moviments, on conflueixen realitat i fantasia en un particular “jardí de les delícies”.

La companyia de dansa Elelei presenta la peça A ciegas, amb Rafa Sagat i Sabrina Gargano, una coreografia original i plena de frescor. És de les primeres vegades que actua a Catalunya.

La música que acompanyarà tot el festival ve de la mà del músic veneçolà Lenin Jiménez “Güiroloco” i la seva banda de salsa, que versiona temes punks nacionals i internacionals, i de The Goliards Collective, un projecte on està present el Taller de Músics de Barcelona. Música jazz i de l’època daurada del swing passada pel filtre jamaicà, que també els serveix per versionar Madonna, The Beatles, Alicia Keys o Amy Winehouse.

Totes les actuacions es faran al Parc de la Remunta. En compliment de les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT, l’aforament serà limitat, però no cal fer reserva prèvia.

El Festival Per Amor a L’Hart està organitzat per Bipol.art amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet i el Districte Cultural i la col·laboració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat.

Consulta aquí tota la programació