Les xarxes socials i les plataformes de videoconferència tornaran a ser l’escenari virtual per a una nova edició del CREA, la trobada professional del Districte Cultural de L’Hospitalet, que comptarà amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

L’objectiu és donar suport als professionals que treballen en el Districte amb una programació pensada perquè es coneguin i es donin a conèixer.

En aquests quatre dies se celebrarà una taula rodona al voltant dels festivals que es fan a la ciutat i com els ha afectat la pandèmia, una sessió de networking personalitzada i un programa de televisió amb presentacions de nous projectes, entrevistes i actuacions musicals.

Una taula rodona sobre com ha afectat la pandèmia als festivals que se celebren a la ciutat, una sessió de networking i un programa especial a la televisió de L’Hospitalet seran els principals esdeveniments d’aquesta edició del CREA, la segona que es fa en format virtual.

Més informació