Des dels anys seixanta, les disciplines artístiques com ara l’escultura, la pintura o la música han estat alterades. En aquesta expansió han pogut incorporar qualsevol element per a la seva concepció, sense deixar de reconèixer-se en el que són.

Foragitar els límits no vol dir necessàriament extraviar-se fora de les fronteres: l’expansió del camp d’acció suposa experimentar en terrenys híbrids, potser efímers, que tensen les capacitats d’interpretació, però alhora la llibertat creadora és un acte generós de l’artista que exposa la seva fragilitat, en què tots ens reconeixem.

Potser darrere d’aquesta idea de l’expansió de l’art no hi trobem més que l’essència mateixa de qualsevol llenguatge i la seva impossibilitat d’abraçar l’experiència humana. Potser aquí resideix el fet que cap llenguatge no està mai assentat, i necessita contínuament trencar els seus límits. En la recerca de l’ésser humà per dir el que és inefable, els punts de fuga són necessaris per assegurar-ne la continuïtat.

Participants: Agustín Martínez, Aina Blanco, Alejandro Fernández, Alejandro González, Amparo R. Maján, Ana Vázquez, Ángel Barrosso, Ángel Raya, Ángeles Jiménez, Àngels Campanera, Ariadna Ribas, Arturo Quesada, Asier Díaz Caríssimi, Carla Caríssimi, Carlos Valero Huertas, Carmen Collantes, Carmen Selma, Carmen Sierra, Cloe Parrón, Daniel Díaz, Diego Tampanelli, Eduardo Morejudo, Elisa Moreno, Esther Rodríguez, Esther Sunyer, Eugenio Momblan, Francesc Ylla, Gara Basilio, Gerardo Romero, Gladys Sutter, Gloria Palacín, Goretti Pascual, Guadalupe Fuster, Isabel D. Bolaños, Isabel Dulantzi, Isabel Marcedu, Isabel San Martín, Ítalo Macaya, Jaime Padré, Jesús Fernández, Jordi Martí, José Martín, José Millán, Josep María, Ferrer, Juan Carlos G. Estévez, Kate Idiaghe, Lanuza Arús, Lía Pérez, Lola Martínez Rojas, Loli Alén, Lucía Caycedo , Manel Escudé, Manuel Martínez, Manuel Morales, María Eugenia Vidal, Marisa Andreu, Marta Llorens Pérez, Martina Madarnás, Miguel Agenjo, Montero & Pisuerga, Nicobouselles, Òscar Joan Chau, Patricia Pérez Chomón, Primitiva Varón, Rafaela Díaz, Reme Domingo, Remedios Collado, Rosa Atzur, Sagrario García, Sandro Solsona, Serafín Martínez, Silvia Aznar, Soco Barroso, Sonia Malaver, Teresa Asensio, Teresa Company, Teresa Gómez, Valle Aguilar, Vicente Da Palma i William George.