Us heu preguntat alguna vegada com pintaven abans? Sense color, sense retoladors ni res del que coneixem actualment per pintar; com s’ho feien els artistes medievals per decorar murs i objectes? La tècnica del tremp d’ou es coneix des de l’antiguitat, en època medieval s’utilitzava per decorar els frontals d’altar de les esglésies i per fer els detalls en sec de les pintures murals al fresc.

El proper diumenge, 11 de juliol, a les 11 h, tindreu l’oportunitat d’experimentar amb aquesta i altres tècniques per descobrir com s’ho feien a l’època medieval per barrejar colors i crear les obres d’art que han arribat fins als nostres dies.

Es tracta d’una activitat dirigida als “peques” de la casa, però amb la que el spares i mares també us divertireu mentre feu una cosa diferent amb els vostres fills i filles.

Taller adreçat a nenes i nens, de 4 a 12 anys, acompanyats d’una persona adulta.

Places limitades. Inscripció aquí.